Trapas & Kettingbladen

De BB standaard is BSA schroefdraad 73mm, die compatibel is met veel aftermarket bottom brackets en crankstellen.

Alleen 1x aandrijving. De maximale kettingbladmaat is 36T. De offset van de kettingbladen moet 3 mm zijn.

Achterderailleurhanger

De achterderailleurhanger is de sandwich stijl, die gedeeld wordt met veel andere huidige mountainbike modellen, S172600001.

Remmen

Standaard bevestigingspunten voor schijfremmen. Rotors van 160 mm passen zonder spacers. Sommige 180mm passen, afhankelijk van de ruimte in de remklauw. L/XL-modellen hebben 180 voor/160 achter.

Steekas specificaties

Boost 110/148. De achteras wordt gedeeld met de Epic,  style1> S170200003.

Wielen & Banden

Alle modellen hebben tubeless-compatibele velgen en banden. De maximale breedte van de achterband is 29x2,3".