Zodra je de Mission Control app hebt gedownload, kun je je aanmelden met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord voor andere digitale eigendommen van Specialized (Specialized.com, Ride, Power Cranks, Retül) of je kunt een account aanmaken vanuit de app.

Een e-mail met een link om uw account te verifiëren zal naar u worden verzonden.

Opmerking: Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en moet 3 van de volgende tekens bevatten: hoofdletters, kleine letters, cijfer, en speciaal symbool.