E-mailadres is al in gebruik

Specialized heeft een single sign-on voor alle digitale eigendommen waaronder Ride, Power Cranks, Retül, en specialized.com. Als je een account hebt voor een van deze andere systemen, kun je inloggen op de Mission Control App met dezelfde referenties. Ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt het opnieuw instellen vanuit de app of op specialized.com door te klikken op "mijn wachtwoord vergeten".

Wachtwoord formaat

Het wachtwoord moet ten minste 8 tekens lang zijn en ten minste één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer bevatten.

Als je het wachtwoord bent vergeten, kun je op de knop Wachtwoord vergeten klikken om instructies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord te ontvangen.

Ik ben een bestaande Mission Control-gebruiker en kan niet inloggen.

Gebruik de link "Wachtwoord vergeten" in de app om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. U ontvangt per e-mail een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Uw wachtwoord moet ten minste 8 tekens bevatten en moet bestaan uit ten minste één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer. Als u geen e-mail ontvangt met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, controleer dan de map met ongewenste e-mail of spam en controleer de spelling van uw e-mailadres.

Bewerken van accountgegevens

U kunt uw accountgegevens wijzigen door naar Instellingen of rider portal te gaan (https://ride.specialized.com/account/profile).

Voorkeuren eenheid wijzigen

Om je voorkeuren voor eenheden (metrisch of imperiaal) te wijzigen op de Mission Control App, ga naar Instellingen → Eenhedensysteem.