Problemen met het vinden van serienummers - iOS en Android

Sommige rijders hebben problemen gemeld bij het registreren van hun fiets. We zijn dit aan het onderzoeken en zullen het binnenkort oplossen.

Zoek de koppelingscode

Niet alle fietsen hebben een koppelingscode nodig. Als de app je vraagt om een 6-cijferige code in te voeren, kan deze op verschillende manieren worden gevonden, afhankelijk van welke Turbo-fiets je hebt:

1. TCD-w fietsen (Vado/Como): De koppelingscode is zichtbaar op het display van de TCD-w wanneer u verbinding maakt. Als u het tijdsvenster voor het invoeren van de code in de app mist, wordt bij de volgende verbindingspoging een nieuwe code afgegeven.
  2. TCU fietsen:
    1. De koppelingscode is afgedrukt op de gele "Peel Me" framesticker (zoek "BLE" gevolgd door zes cijfers). Deze sticker moet op de laatste pagina van uw gebruikershandleiding worden geplakt voor toekomstige referentie.
    2. De koppelingscode staat ook op de TCU zelf. Je hebt een Torx 10 sleutel nodig om de TCU te verwijderen en opnieuw te installeren. Om het display te verwijderen en uw code te vinden, draait u de enkele T10 Torx bout los en trekt u het display voorzichtig omhoog en in de richting van het voorwiel. De zescijferige code is zichtbaar op een witte sticker aan de zijkant van uw display. Zorg er bij het opnieuw installeren voor dat de USB-poort goed is afgesloten en draai de schroef lichtjes aan. Niet meer dan 0,8 Nm!

De app crasht op Android toestellen.

De applicatie kan crashen als er weinig vrij geheugen op het apparaat is. Zorg ervoor dat het geheugen niet vol is.

Problemen met de app connectiviteit/GPS.

Android

1. Verwijder fiets uit Mission Control "Mijn Fietsen" lijst.
  2. Verwijder fiets van Bluetooth apparaten.
  3. Zet de telefoon uit/aan.
  4. Zet GPS uit/aan.
  5.  Zorg ervoor dat Mission Control je locatie mag gebruiken.   Instellingen > Apps > Mission Control > Machtigingen > Zet locatie AAN/ "Altijd toestaan"   . Zorg ervoor dat Mission Control GPS op de achtergrond mag gebruiken.
  6.  Schakel alle instellingen voor batterijbesparing uit, inclusief de energiebesparende modus, batterijbeheer en optimalisatie. Meer informatie over specifieke apparaten met Android 6 of hoger:
    1. Huawei:
      1.  Zet Energie-instellingen op Normaal en voeg Mission Control toe aan 'Beveiligde apps'.
      2.  Instellingen > Apps > Geavanceerd > Optimalisaties negeren > Toegestaan > Alle apps > Mission Control > Toestaan.
    2. Samsung: Instellingen > Apps > selecteer het menu in de rechterbovenhoek > Speciale toegang > Optimaliseer batterijgebruik > Alle apps > Schakel UIT voor Mission Control.
    3. Xiaomi (MIUI OS):
      1.  Instellingen > Aanvullende instellingen > Batterij en prestaties > Batterijgebruik van apps beheren > apps > Mission Control.
      2.  Instellingen > Aanvullende instellingen > Privacy > Locatie > zorg ervoor dat u Hoge nauwkeurigheid gebruikt voor de locatiemodus en locatietoegang toestaat.
    4.    HTC   : Instellingen > Voeding > Batterijoptimalisatie > Niet geoptimaliseerd > Alle apps > Mission Control > Niet optimaliseren > Gedaan.
    5.  LG   : Instellingen > Batterij en energiebesparing > Batterijgebruik > Negeer optimalisaties > zet aan voor Mission Control.
    6.  Motorola   : Instellingen > Batterij > selecteer het menu in de rechterbovenhoek > Batterij-optimalisatie > Niet geoptimaliseerd > Alle apps > Mission Control > Niet optimaliseren.
    7.  OnePlus:   Instellingen > Batterij > Batterij-optimalisatie > selecteer menu bovenaan > schakel over naar lijst Alle apps > Mission Control > Niet optimaliseren.
  7.  Controleer of uw locatie-instellingen zijn ingesteld op Hoge nauwkeurigheid.   Instellingen > Verbindingen > Locatie > Lokaliseermethode > Hoge nauwkeurigheid.

iOS

1. Verwijder fiets uit Mission Control "Mijn Fietsen" lijst.
  2. Verwijder fiets van Bluetooth apparaten.
  3. Zet de telefoon uit/aan.
  4. Zet GPS uit/aan.
  5.  Zorg ervoor dat Mission Control uw locatie mag gebruiken.   Instellingen > Apps > Mission Control > Locatie "Altijd" instellen   . Zorg ervoor dat Mission Control GPS op de achtergrond mag gebruiken en dat 'Precieze Locatie' is ingeschakeld.
  6.  Zorg ervoor dat Mission Control uw Bluetooth mag gebruiken.   Instellingen > Apps > Mission Control > Bluetooth "Aan".

Een Undo/Redo pop-up wordt weergegeven tijdens ritten op iOS-apparaten.

De functie 'Schudden om ongedaan te maken' uitschakelen en het waarschuwingsvak voor ongedaan maken uitschakelen wanneer het iOS-apparaat wordt geschud:

1. Ga naar Instellingen in uw telefoon
  2. Selecteer Algemeen → Toegankelijkheid → Aanraken
  3.  Scroll op de Touch-instellingenpagina naar beneden om 'Shake to Undo' te vinden
  4. Zet de 'Schudden om ongedaan te maken'-schakelaar in de stand UIT om de functie in iOS uit te schakelen

Dit proces kan verschillen voor de verschillende iOS-apparaten.