iOS

De Mission Control-app is beschikbaar voor iPhones met iOS 11 of hoger.

Android

Om technische redenen ondersteunen we bij Mission Control geen telefoons meer met Android versie 5 (64 bit versie). Er zijn sommige Android-apparaten die, zelfs als ze Android 5.0 hebben, niet de juiste GPS-mogelijkheden hebben om met de Mission Control-app te werken.

Afhankelijk van de firmware en Android-versie hebben we verbindingsproblemen gevonden met dit soort telefoons:

Fabrikant

Telefoon

Galaxy

S8, S9, S10

Huawei

P9 Lite & P30 Lite

We updaten de app regelmatig, dus dit kan veranderen.
 Hier is een link naar een pagina die veel Android-gebruikers heeft geholpen bij het oplossen van hun verbindingsproblemen:

https://thedroidguy.com/s10-bluetooth-problems-after-android-10-update-1116039

Ons team heeft hier connectiviteits-/GPS-oplossingen voor iOS en Android weergegeven:    Bekende problemen