Fietsen die zijn uitgerust met de MasterMind TCD of MasterMind TCU zijn voorzien van een Turbo System Lock dat de motorsteun van de fiets elektronisch vergrendelt. Er is ook een optioneel pieperalarm of lichten als de fiets wordt verplaatst terwijl hij op slot staat. U kunt uw fiets ontgrendelen met de Mission Control app of door uw pincode in te voeren op de TCD of TCU met uw afstandsbediening.

Om het Turbo Systeemslot in te stellen:

1. Registreer uw fiets op Specialized.com of in de Mission Control-app en upload uw aankoopbewijs (bijv. een kassabon)
  2. Verbind uw fiets met de Mission Control-app (v2.7.0 of hoger voor MasterMind TCD of v2.14.0 of hoger voor MasterMind TCU)
  3. Pas uw PIN aan in de Mission Control-app
    1. Onder het sloticoon op het beginscherm, selecteer "PIN bewerken"
    2. Voer de door u gekozen 4-cijferige PIN in het pop-up venster in en tik op "Opslaan".
    3. U kunt uw nieuwe PIN bekijken op Mission Control en op specialized.com. Om het te vinden op specialized.com, logt u in en gaat u naar "Geregistreerde Fietsen" en klikt u op "Bekijk Turbo Systeemslot PIN" naast de desbetreffende fiets.

Om uw fiets op slot te doen:

1. Zet de fiets aan en maak verbinding met Mission Control, tik dan op het slot icoon in de app
  2. Tik op "Vergrendelen" in het pop-up menu. U heeft de mogelijkheid om het pieperalarm in te schakelen.
  3. Op uw MasterMind display zal het scherm "Ontgrendelen met App of PIN" tonen
  4. Druk op de aan/uit-knop om de fiets uit te schakelen. U ziet nu het scherm "Vergrendeld". Als u de fiets niet uitschakelt, schakelt hij na 15 minuten automatisch uit.. Of het scherm nu "Ontgrendelen met app of PIN" of "Vergrendeld" toont, het slot is geactiveerd.

Gebruik een fysiek slot naast het Turbo System slot om diefstal te voorkomen.

Om uw fiets te ontgrendelen:

De Mission Control app gebruiken

1. Zet uw fiets aan
  2. Verbind uw fiets met Mission Control
  3. Tik op het sloticoon in de app en selecteer "Ontgrendelen"

Uw PIN gebruiken

1. Zet uw fiets aan
  2. Druk op de + of - toets op de afstandsbediening van uw stuur, zodat het PIN-invoerscherm op het display van de MasterMind verschijnt
  3. Druk op de + of - toetsen tot elk cijfer overeenkomt met je PIN, druk dan op F1 om naar het volgende cijfer te gaan
  4. Druk op F2 om terug te gaan naar het vorige cijfer
  5. Zodra u de juiste 4 cijfers hebt ingevoerd, drukt u op F1 om de PIN in te voeren en de fiets te ontgrendelen

Uw PIN gebruiken - via een weg-afstandsbediening

1. Zet uw fiets aan
  2. Druk op de + of - toets van uw afstandsbediening zodat het PIN-invoerscherm op het MasterMind display verschijnt
  3. Druk kort op de + of - toets tot elk cijfer overeenkomt met uw PIN, druk dan lang op de + toets om naar het volgende cijfer te gaan
  4. Druk lang op de -toets om terug te gaan naar het vorige cijfer
  5. Zodra u de juiste 4 cijfers heeft ingevoerd, drukt u lang op + om de PIN in te voeren en de fiets te ontgrendelen