Wat is "Waarschuwingslichtmodus"?

• Wanneer het alarm wordt geactiveerd, knipperen de lichten synchroon met het alarmgeluid
  • Hij is beschikbaar voor fietsen met aangesloten verlichting (output van 12V/24W, 2A max). Aanbevolen lampen zijn: Supernova M99 Mini Pro-25, Lupine SL X E-Bike, Light & Motion Seca 1800 E-Bike.

Wat gebeurt er als de fiets op slot staat en ik mijn telefoon verlies/verander?

• U kunt de PIN-code van het Turbosysteem invoeren met de afstandsbediening van het stuur om de fiets te ontgrendelen. Als u uw PIN bent vergeten, ga dan naar specialized.comen log in met hetzelfde account e-mail en wachtwoord dat u gebruikt voor Mission Control (maak geen nieuw account aan). Gebruik het linkermenu "Geregistreerde Fietsen", selecteer de fiets en tik vervolgens op "Bekijk Turbo System Lock PIN".
  • Wanneer u een nieuwe telefoon krijgt, download en logt u in op uw Mission Control-account. Zet de fiets aan en ga naar het Fietsen-scherm in Mission Control. Klik op het serienummer dat overeenkomt met uw fiets. De app vraagt u dan om de fiets te koppelen. Zodra de fiets is gekoppeld, ziet u de optie om de fiets te ontgrendelen via de app of om de Turbo System Lock PIN te bekijken.

Wat gebeurt er als ik mijn fiets een week lang op slot laat staan?

• Het alarm kan nog steeds worden geactiveerd en het batterijpercentage zal hetzelfde blijven als toen de fiets werd uitgezet.

Wat gebeurt er als de fiets op slot staat en mijn telefoon uitvalt?

• U kunt de PIN-code van het Turbosysteem invoeren met de afstandsbediening op het stuur om de fiets te ontgrendelen.
  • U kunt inloggen op uw Mission Control-account op een andere mobiele telefoon.
  • Als u uw PIN bent vergeten, kunt u inloggen op uw com account op een ander apparaat en selecteert u "Bekijk Turbo System Lock PIN". U kunt vervolgens uw fiets ontgrendelen met de afstandsbediening op het stuur. Zorg ervoor dat u de juiste fiets selecteert als u meerdere fietsen hebt geregistreerd.

Kan ik mijn Specialized-account verwijderen maar toch de System Lock gebruiken?

Helaas is dit niet mogelijk. Als u doorgaat met het verwijderen van uw Specialized-account, zorg er dan voor dat uw fiets eerst is ontgrendeld.

Wat gebeurt er als ik mijn Specialized-account heb verwijderd terwijl mijn fiets vergrendeld was?
Als u uw slotpen herinnert, kunt u de pin nog steeds invoeren via de afstandsbediening van het stuur om de fiets te ontgrendelen.

Zo niet, volg dan de onderstaande stappen:

• Maak een nieuw Specialized-account
  • Open www.specialized.com, log in met uw nieuwe account en registreer uw fiets met een aankoopbewijs
  • Zodra de registratie geslaagd is, opent u de Mission Control-app en logt u in
  • Doorloop het proces van het toevoegen van de fiets en maak verbinding met de fiets
  • Zodra uw fiets is aangesloten, keert u terug naar het Thuisscherm, en kunt u uw fiets ontgrendelen

Welke fietsen zijn compatibel met het Turbo System Lock?

Deze functie is alleen beschikbaar voor fietsen met de MasterMind display.

Kan ik de hoofdaccu van mijn fiets verwijderen als de fiets op slot staat?

Ja, dit is mogelijk, maar het wordt niet aangeraden omdat dit het alarmsignaal kan activeren en de visuele slotdisplays kan beïnvloeden. U kunt de fiets pas ontgrendelen als de hoofdaccu weer is aangesloten.

PIN Vragen

Hoe kom ik op het PIN-invoerscherm op het MasterMind scherm?

1. Zet de fiets aan
  2. Druk op de + of - knoppen op de afstandsbediening om te beginnen met het invoeren van de PIN

Waar kan ik mijn PIN vinden?

• Bij de eerste verbinding met de fiets genereert de app automatisch een slot-PIN van 4 cijfers om de fiets te ontgrendelen via de afstandsbediening op het stuur. U kunt de PIN bekijken of aanpassen door op het sloticoon te tikken op het Mission Control startscherm.
  • U kunt uw PIN ook vinden als u inlogt op uw account op com en "Turbo System Lock PIN bekijken" selecteert onder uw geregistreerde fietsen.

Mission Control Vragen

Ik heb mijn fiets geregistreerd, maar ik zie een rode knop met "Inschakelen". Waarom kan ik mijn fiets niet op slot zetten?

• Om te bevestigen dat de echte eigenaar de controle behoudt over wie de fiets op slot mag zetten, eist Specialized dat de eigenaar een aankoopbewijs uploadt voordat de slotfunctie wordt ingeschakeld. Klik gewoon op "Inschakelen Slot" in Mission Control wanneer u de fiets heeft gekoppeld en maak een foto van uw aankoopbewijs.
  • Zodra u uw aankoopbewijs hebt ingediend, kunt u het slot activeren door onder het sloticoon op "Fiets vergrendelen" te tikken.

Waarom kan ik mijn fiets niet uit Mission Control halen?

• Zorg ervoor dat uw fiets niet vergrendeld is. U kunt een vergrendelde fiets niet uit de lijst Mijn Fietsen in Mission Control verwijderen.

Wat gebeurt er als ik mijn vergrendelde fiets per ongeluk verwijder uit mijn Bluetooth-apparaatlijst?

• Dat is geen probleem! Open Mission Control en zet uw fiets aan. De app zal dan verbinding maken met uw fiets en de koppeling activeren. Zodra de fiets is gekoppeld, kunt u de fiets ontgrendelen via de app.

Kan ik meerdere fietsen registreren op mijn Mission Control Account?

• Ja, dat kan! Als u een fiets registreert op Mission Control, betekent dit dat uw fiets geregistreerd wordt op uw Specialized gebruikersaccount. Als u inlogt met dezelfde gegevens op com of de Ride App, zult u zien dat uw fiets al in de lijst "Geregistreerde Fietsen" staat.

Wat gebeurt er als ik Turbo Systeemslot gebruik met oudere displayfirmware?

Als uw fiets een MasterMind TCU display heeft en de firmware van uw display is lager dan 31.C.0, dan kunt u het volgende ervaren:

• Wanneer Turbo Systeemslot is ingeschakeld, gaat het display automatisch uit. Het systeem van uw fiets is nog steeds vergrendeld en kan worden ontgrendeld met de Mission Control app of uw afstandsbediening op het stuur
  • Het activeren van het Turbo Systeemslot alarm kan langer duren dan verwacht

We raden u aan om te updaten naar de laatste displayfirmware om een soepele ervaring te hebben. Om uw firmwareversie te controleren, klikt u op "Diagnose" in het hoofdscherm van Mission Control terwijl uw fiets is ingeschakeld en selecteert u "Display".