De volgende instructies zijn van toepassing op de nieuwste versie van Mission Control 3.0, bijgewerkt op 19 juli 2022. Controleer de App Store of Play Store om Mission Control handmatig bij te werken als uw app niet automatisch is bijgewerkt.

Een fiets toevoegen

Nadat u een Account heeft aangemaakt, kunt u uw eerste fiets toevoegen. Zet hiervoor de fiets aan, klik op de knop Fiets toevoegen en volg de aanwijzingen om uw fiets te koppelen.

1. Als u om een koppelingscode wordt gevraagd, voert u de 6-cijferige code in die bij uw fiets is geleverd.
    1. TCU fietsen: Je kunt de koppelingscode vinden op de Peel Me sticker wanneer je fiets nieuw is. Deze sticker moet op de laatste pagina van je handleiding zitten. Je kunt de koppelingscode ook vinden op de onderkant van je TCU als je deze verwijdert.
    2. TCD-w fietsen: De 6-cijferige koppelings-PIN verschijnt op het display van de TCD-w gedurende ongeveer 20 seconden nadat u op het serienummer van de fiets hebt geklikt; als deze PIN niet is ingevoerd, wordt bij de volgende verbindingspoging een nieuwe PIN toegekend.
    3. MasterMind TCU fietsen: Uw fiets zal automatisch verbinding maken met de app. Tik op "pair" op uw telefoon en "+" op de afstandsbediening van de fiets om te bevestigen.
  2. Het serienummer van de aangesloten fiets verschijnt en op het scherm staat "Verbonden" in het groen.

Opmerking: Als u de TCU moet verwijderen/monteren om de code uit te lezen, draai de Torx 10 schroef dan niet te strak aan (max. 0,8 Nm).

U kunt extra Turbofietsen toevoegen door op het pictogram linksboven te klikken en vervolgens op het +-teken. U kunt uw fietsen een andere naam geven of ze uit de app verwijderen door op de drie puntjes naast het serienummer van de fiets te klikken.

Meer hulp nodig? Bekijk onze video:

Neem uw rit op

Als u bent aangesloten, klikt u op de knop Rijden om uw ritten op te nemen. De knop Mijn ritten toont de tijdsduur, de afstand en het totale stroomverbruik van uw eerdere ritten.

Voor meer informatie over het afstellen van uw motor, probleemdiagnose en onderhoudsgeschiedenis, klikt u op onderstaande links:

Hoe gebruik ik de Help-gids in de app?

Op de individuele schermen in de app, kunt u een helpgids openen door op de (?) knop te tikken--zie afbeelding hieronder. Deze in-app helpgids bevat uitleg over de belangrijkste termen en functies met betrekking tot de individuele schermen. Om deze functie te kunnen bekijken, moet u online zijn met wifi of data.

U krijgt toegang tot alle Help-inhoud door op Instellingen in het hoofdmenu te klikken en vervolgens naar Help te scrollen.