De P.3 heeft een ruime cockpit, zodat je de fiets onder je door kunt manoeuvreren, en een smalle wielbasis, zodat je niet vast komt te zitten in de krappe ruimtes in het lokale skatepark. Of het nu gaat om park, modder of asfalt, de P.3 is gebouwd om alles aan te kunnen.
Als je hoog in de lucht bent, heb je een frame nodig waarop je kunt vertrouwen om de landing te maken. Ons A1 Premium Aluminium frame heeft een taps toelopende balhoofdbuis om de voorkant te verstevigen tegen harde landingen, en gesmede horizontale uitvaleinden met geïntegreerde kettingspanners om ervoor te zorgen dat je achterwiel stevig op zijn plaats blijft.
Je raakt een fiets maar op drie plaatsen aan: pedalen, stuur en zadel. Om te springen, kun je daar twee van maken. Je hebt dus onderdelen van de hoogste kwaliteit nodig voor die contactpunten. Ons versterkte Stout DJ crankset heeft een 30 mm CrMo spindel voor duurzaamheid, met een ruim platform op de Dirt pedalen. De P.Series-stuurpen met vier bouten en het oversized stuur houden je onder controle, zelfs als het er een beetje zijdelings aan toe gaat.