Trapas & Kettingbladen

De BB standaard is BSA schroefdraad 73mm, die compatibel is met veel aftermarket bottom brackets.

Minimale maat van het kettingblad is 28T en de maximale maat 34T. Enkel kettingblad vooraan.

Kettinggeleider / bash guard is gemonteerd met behulp van de ISCG-05 standaard.

Achterderailleurhanger

Zowel de SJ als de SJ Evo maken gebruik van de SRAM Universele Derailleur Hanger (UDH) (S202600002). Zie de SRAM UDH Installatie Handleiding voor instructies.

De frames zijn compatibel met SRAM Transmission of standaard aandrijvingen.

Geen enkel onderdeel van de UDH mag vet bevatten.

Wees voorzichtig bij het installeren van de UDH omdat de bout linkse schroefdraad heeft.  Vermijd het aandraaien van de UDH-bout terwijl een wiel is gemonteerd, aangezien dit het aandraaimoment op zowel de as als de UDH-bout zal verhogen.

Remmen

De achterrem gebruikt post-mount standaard met een minimale rotordiameter van 180 mm. De maximale afmeting van de achterrotor is 200 mm.