Motor

Alle Tero X fietsen zijn uitgerust met het Turbo System, met een bottom bracket motorhouder, volledig geïntegreerde en vergrendelbare downtube batterij, MasterMind TCD display en stuurafstandsbediening.

• Tero X 6.0: Specialized 2.2 motor levert 250 w nominaal vermogen en 4x rijdersvermogen tot 560 w
  • Tero X 5.0: Specialized 2.0 motor levert 250 w nominaal vermogen en 3x rijdersvermogen tot 470 w
  • Tero X 4.0: Specialized 2.0E motor levert 250 w nominaal vermogen en 3x rijdersvermogen tot 430 w

Batterijen

710Wh batterij voor Tero X 6.0 en 5.0

530Wh batterij voor Tero X 4.0

MasterMind TCD

Alle Tero X-modellen zijn uitgerust met de MasterMind TCD en aangesloten op een stuurafstandsbediening. De MasterMind TCD heeft een aanpasbaar LCD-scherm dat snelheid, batterijlading, modus, hartslag en andere instellingen weergeeft.

MasterMind TCD Weergaveopties

1. Om de motorondersteuning van de fiets aan te zetten, druk je op de aan/uit-knop totdat het scherm aangaat. Je kunt het niveau van de motorondersteuning aanpassen met de afstandsbediening op het stuur. Om de fiets uit te schakelen, houdt je de aan/uit-knop ingedrukt tot het scherm uitgaat.
  2. Om door het TCD-menu te navigeren en instellingen aan te passen, houdt je de toetsen + en - op de afstandsbediening ingedrukt om het menu te openen.
  3. Om je fiets te ontgrendelen zonder je telefoon, voer je je slot-PIN in op de TCD met je afstandsbediening. Zie Turbo System lock voor meer informatie over deze functie.

Meer informatie over andere functies van de MasterMind TCD

Stuurafstandsbediening

A: + en - knoppen:

• + Knop (boven, naar de rijder gericht)
    • Tikken: selecteert standen met meer assistentie
    • Ingedrukt houden: activeert Loopassistentie-modus
  • - Knop (onderaan, naar de rijder gericht)
    • Tik: selecteert standen met minder ondersteuning
    • Lang indrukken: reset trip
  • + en - toetsen tegelijk lang indrukken: opent instellingenmenu op MasterMind TCD; gebruik de + en - toetsen om door het TCD-menu te navigeren

B: F1 en F2 knoppen:

• F1-knop (bovenkant van toestel): Schakelt tussen verschillende displaymenu's op de MasterMind TCD
  • F2-knop (onderkant van toestel): Lang indrukken wisselt tussen standaard modus en micro tune ondersteuning