• 28h alloy velgen, dubbelwandig, 20 mm velgdiepte, 30 mm binnenbreedte
  • DT Industry spaken en messing nippels; schroefdraad aangebracht in de fabriek
  • DT tubeless ready velglint, 32mm, met tubeless ready logo
  • 35" Ground Control tubeless banden voor en achter (tubeless ventielen en afdichtmiddel nodig om ze tubeless te maken).

Wielmaat is specifiek voor framemaat:

• S: 27,5" wielen voor en achter
  • M-XL: 29" voorwiel en 27,5" achterwiel

Maximale breedte achterband: 2,35"

Voorwielafstand

• 110x15

Achterwielafstand

• 148x12
  • Steekassen zijn voorzien van de `Syntace`-standaard (schroefdraadafstand 1.0)

Tubeless setup

Tero X velgen en banden zijn tubeless compatible; velgstrip is tubeless ready

Vereist materiaal om tubeless te draaien:

• tubeless ventielen (niet meegeleverd met de fiets)
  • sealant

Zie https://support.specialized.com/tires/nl/tubeless-conversion/installation-tips voor installatietips.

Spaaklengtes

Spaaklengtes zijn van toepassing op de standaard wielafstelling en in combinatie met 12 mm nippels.

MODEL

SPAAKLENGTE
VOOR

SPAAKLENGTE
ACHTER

Aandrijfzijde

Niet-aandrijfzijde

Aandrijfzijde

Niet-aandrijfzijde

Tero 6.0, 5.0, 4.0 29" (M-XL)

Tero 6.0, 5.0, 4.0 27.5 (S)