1. Zorg ervoor dat zowel uw velg als uw band geschikt zijn voor tubeless voordat u verder gaat
  2. Inspecteer de velg op deuken of scheuren en controleer de velgpluggen of het velglint om een goede afdichting te garanderen
  3.  Verwijder eventuele oude sealant
  4.  Installeer tubeless ventielstelen en draai de moer met de hand vast om het ventiel tegen de velg te sluiten
  5.  Monteer de band met de hand met de rotatiepijl in de juiste richting
  6.  Voeg sealant toe
     - Installeer beide zijden van de band als u de sealant via het ventiel wilt toevoegen
     - Laat een opening aan één kant van de band als u de sealant direct in de band toevoegt; draai de band na het toevoegen van het sealant om de montage van de band te voltooien zonder sealant te morsen
  7.  Controleer of de hiel van de band gecentreerd is op de velg
  8.  Pomp de band op tot de maximale druk die op de velg of band staat vermeld (kies het laagste maximum) en rijd 5 minuten op de fiets om de band af te stellen
  9.  Verlaag de bandenspanning tot de gewenste rijdruk

Controleer en ververs de sealant om de 8-16 weken om optimale prestaties te behouden

De volgende video toont de installatie van RapidAir tubeless-kit voor weggebruik, maar het proces is hetzelfde voor 2Bliss-kit: