1.  Om het systeem te starten, houdt u de AAN / UIT-knop op de Turbo Connect Unit ingedrukt totdat de horizontale LED's blauw oplichten. Het aantal blauw oplichtende LED's geeft het laadniveau van de batterij aan.
  2.  Om van ondersteuningsmodus te wisselen, drukt u op de MODE-knop op het display (bladert door TRAIL > TURBO > ECO) of de afstandsbediening (+ of - knoppen om omhoog of omlaag door de modi te gaan).
  3.  Om de batterij (en ondersteuning) uit te schakelen, houdt u de AAN / UIT-knop ingedrukt totdat de LED's uitgaan.