Motor

Alle Como-fietsen zijn voorzien van het full power Turbo Systeem, met een trapasmotorbevestiging, volledig geïntegreerde en afsluitbare downtube batterij, MasterMind TCD display, en stuurafstandsbediening.

• Como 5.0 (IGH en standaard): Specialized 2.2 motor levert 250 w nominaal vermogen en 4x rijdersvermogen tot 560 w
  • Como 4.0 (IGH en standaard): Specialized 2.0 motor levert 250 w nominaal vermogen en 3x rijdersvermogen tot 470 w
  • Como 3.0 (IGH en standaard): Specialized 2.0E motor levert 250 w nominaal vermogen en 3x rijdersvermogen tot 430 w

Batterijen

710Wh batterij voor Como 5.0 en 4.0 (IGH en standaard)

530Wh batterij voor Como 3.0 (IGH en standaard)

MasterMind TCD

Alle modellen zijn uitgerust met de MasterMind TCD en aangesloten op een stuurafstandsbediening. De MasterMind TCD heeft een aanpasbaar LCD scherm dat snelheid, batterijlading, modus, hartslag en andere instellingen toont.

1. Om de motorondersteuning van de fiets aan te zetten, druk je op de aan/uit-knop totdat het scherm aangaat. Je kunt het niveau van de motorondersteuning aanpassen met de afstandsbediening op het stuur. Om de fiets uit te schakelen, houdt je de aan/uit-knop ingedrukt tot het scherm uitgaat.
  2. Om door het TCD-menu te navigeren en instellingen aan te passen, houdt je de toetsen + en - op de afstandsbediening ingedrukt om het menu te openen.
  3. Om je fiets zonder telefoon te ontgrendelen, voer je je vergrendelingspincode in op de TCD met je afstandsbediening. Zie Turbo System lock voor meer informatie over deze functie.

Stuurafstandsbediening

A: + en - knoppen:

• + Knop (boven, naar de rijder gericht)
    • Tikken: selecteert standen met meer assistentie
    • Ingedrukt houden: activeert Loopassistentie-modus
  • - Knop (onderaan, naar de rijder gericht)
    • Tik: selecteert standen met minder ondersteuning
    • Lang indrukken: reset trip
  • + en - toetsen tegelijk lang indrukken: opent instellingenmenu op MasterMind TCD; gebruik de + en - toetsen om door het TCD-menu te navigeren

B: F1 en F2 knoppen:

• F1-knop (bovenkant van toestel): Schakelt tussen verschillende displaymenu's op de MasterMind TCD
  • F2-knop (onderkant van toestel): Lang indrukken wisselt tussen standaard modus en micro tune ondersteuning